Kukkants be és kedveld 

       oldalunkat!

 

 

Hű ha...

 

Elfelejtettél

valamit?

Végtelen Utazás

Kedves munkatársak!

 

A jelenlegi helyzetre való tekintettel nem tudtuk megtartani a főbemutató napot, így a 2020-as anyag egy évvel később lesz bemutatva! Felkerült a honlapra a 2008 -as anyag, többen jelezték. hogy szívesen használnák ez a régebbi Vakációs Bibliahét anyagot, így pdf formátumban felkerült honlapunkra.

Bejelentkezés után letölthető a következő linken: https://www.bibliahet.eu/index.php/letoeltheto-anyagok/category/60-vegtelen-utazas-2008-kezikonyv

 

Áldott szolgálatot kívánunk!

Csoportjaink térképe és elérhetősége.

From Address: To:

Napi ige

"„Ki mehet föl az Úr hegyére, és ki állhat meg szent helyén? Az ártatlan kezű, a tiszta szívű ember…” Tükröt tart elénk Isten igéje: ilyenek vagyunk-e? Nem azt mondja, hogy aki nem ilyen, az nem járulhat Hozzá – csak elmondja a követelményt. A mindennapi életben is vannak bizonyos követelmények, hogy hogyan mehetünk be bizonyos helyekre: színház, bíróság, közlekedési járművek, foci-meccs stb. Ott van-e a szívünkbe az őszinte vágyakozás, hogy színe elé járuljunk, amikor pl. istentiszteletre, templomba indulunk – vagy csak a „kötelességünket” szeretnénk „letudni”? Ott van-e a hála és az öröm a megtapasztalt áldásokért? Isten örömmel fogadja a köszönetet, szívesen meghallgatja kéréseinket és megtisztítja bűnbánó szíveinket. Legyen fohászom: „Teremts bennem tiszta szívet óh, Uram és az erős lelket újítsd meg bennem!” "
Zsoltárok 24,3-4 alapján - Csányi Erzsébet